E5A-2 Душ кабина 90*90 cm, квадрат, прозрачно стъкло, без поддушово корито

Вие сте тук

Цена:397,00 лв.
Модел:
E5A-2
-+

 размер 90*90 cm, квадрат, прозрачно стъкло 6 mm, без поддушово корито

Гаранция години: 
2
Схема E5A-2 Душ кабина
E5A-2 Душ кабина 90*90 cm, квадрат, прозрачно стъкло, без поддушово корито

Forma vita facebookCall Forma vita